Om underviseren

Mit navn er Lone B. Svenningsen. Jeg er praktiserende læge (siden 2005) og uddannet på Stanford Universitet i Compassion Cultivation Training (CCT) i 2017/18. Certificeret underviser fra januar 2019.

I sundhedsvæsenet har jeg med stor glæde mødt og set et utal af dejlige mennesker, der på en eller anden måde via deres job medvirker til at lindre andre menneskers lidelser. – Evnen til at være empatisk og omsorgsfuld er udfordret i en hektisk hverdag, men denne evne kan styrkes og trænes via CCT. Og det er en stor fornøjelse for mig at kunne bringe den viden og træning videre til andre.

Aktuelt arbejder jeg ca. 3 dage om ugen som praktiserende læge og underviser i Compassion 2 dage om ugen. Jeg er bl.a. ansat som ekstern lektor på Ålborg Universitet, hvor jeg skal undervise medicinstuderende i  kommunikation, empati og Compassion i deres nye undervisnings curriculum  fra 2021.

På Odense Universitet, klinisk institut, underviser jeg i øjeblikket ledere, administrative medarbejdere, forskere, overlæger, professorer, læger og medicinstuderende i 8 ugers CCT, da de har stor  interesseret i at lære om Compassion og bruge det i dagligdagen.

I 2019 -2020 har jeg undervist 8 ugers CCT  kursus for jordemødre på Skejby Universitetshospital, fordi de har et mål om at være en “Compassionate afdeling”.

Der udover underviser jeg på Århus Universitet under Dansk Center for Mindfulness samt har private hold i Ebeltoft.

Jeg holder også foredrag om Compassion rundt omkring i landet –  de sidste år for læger, arbejdsmiljø-konsulenter i region Midt og jordmødre på Skejby Sygehus.

Er desuden uddannet i MBCT (mindfulness baseret kognitiv terapi) instruktør på Oxford Universitet ved professor Mark Williams og har undervist på Århus Universitet.

Skriv til os

+45 23 95 12 82