Om kurserne & privat coaching samtaler

Private coaching samtaler:

Skriv en e-mail til mig og vi finder sammen en tid der passer.

8 ugers CCT (Compassion Cultivating Training) kursus:

Kurset  er udviklet på Stanford Universitet, USA  i fællesskab mellem psykologer, læger og Dalai Lamas oversætter gennem 35 år Thunpten Jinpa med henblik på at styrke Compassion i hvert  enkelt menneske. Det er ikke et “gruppe- terapi-kursus” – men mere et kursus, hvor du gennem øvelser får en erfaring og et kendskab til styrken  i Compassion. Og hvordan man derved kan få mere glæde og nærvær i sit liv – så vi “lever” mere i stedet for  bare at “overleve”. Og det er helt op til dig selv, hvor meget du har lyst til at sige og dele med de andre i gruppen.

Kurset vil give dig:

  • Bedre kontrol, balance og  ro i tanker og følelser
  • Mere Glæde
  • Øget koncentrationsevne og kreativitet
  • Mere energi og overskud i hverdagen
  • Større bevidsthed om dine kropssignaler og fysisk afslapning
  • Bedre mulighed for at ændre adfærd overfor uhensigtsmæssige vaner og tanker
  • Nedsat stressoplevelse

 

Selv – Compassion kursus:

I Selv-Compassion kurset lærer du, hvordan du bruger Compassion i forbindelse med dig  selv. Hvordan du kan styrke dig selv i svære situationer. Og husker, at du skal give dig selv ”iltmaske” på, før du hjælper andre. Du lærer desuden noget om vores nye og gamle hjerne. Det handler om Bevidst Nærvær og evnen til at være opmærksom og empatisk overfor sig selv med nysgerrighed og venlighed. Compassion styrker robusthed og mindsker udbrændthed. Kurset og træningen foregår vha. korte øvelser.

Selv- Compassion er en evne, vi alle har – måske er vi ikke rigtig klar over det -, men vi kan træne evnen til at blive bedre til at bruge Compassion og derved få mere glæde og nærvær.

Skriv til os

+45 23 95 12 82