Hvem er underviseren?

Mit navn er Lone B. Svenningsen. Jeg er praktiserende læge (siden 2005) og uddannet på Stanford Universitet i Compassion Cultivation Training (CCT) i 2017/18. Certificeret underviser fra januar 2019.

I sundhedsvæsenet har jeg med stor glæde mødt og set et utal af dejlige mennesker, der på en eller anden måde via deres job medvirker til at lindre andre menneskeres lidelser. – Evnen til at være empatisk og omsorgsfuld er udfordret i en hektisk hverdag, men denne evne kan styrkes og trænes via CCT.

Og det er en stor fornøjelse for mig at kunne bringe den viden og træning videre til dig.

Aktuelt er jeg involveret i samarbejde med medicinstudiet på Ålborg Universitet, der ønsker at de medicinstuderende skal undervises i kommunikation , der involverer empati og Compassion.

Er desuden uddannet MBCT (mindfulness baseret kognitiv terapi) instruktør på Oxford Universitet ved professor Mark Williams og har undervist på Århus Universitet under .

I 2019 -2020 har jeg undervist CCT Compassion for jordemødre på Skejby Universitetshospital og på Århus Universitet under Dansk Center for Mindfulness samt private hold i Ebeltoft.

Yderligere info: